Projectnieuws

17 april

Artikel in De Brug

Op 26 maart stond er een artikel in de woonbijlage LEEF! van De Brug:

Wonen op het water. In een royale woning, naar eigen smaak ingedeeld, met prachtig weids uitzicht, een eigen parkeerplaats en een bootje aan uw privésteiger. Welkom in Zeeburgerbaai, het unieke woonplatform dat dit jaar verrijst aan de zonnige zuidwestzijde van Steigereiland.

Een moderne woning op een gezamenlijk platform boven het water is geen alledaagse koek. Maar dat de interesse voor dit bijzondere concept zó groot zou zijn, had ontwikkelaar Ooms Bouw & Ontwikkeling ook niet voorzien. “Het plan is nog niet eens officieel in de verkoop en nu al is 80% van de woningen onder optie,” aldus ontwikkelingsmanager Jan Buisman. De gesprekken met de potentiële kopers zijn in volle gang. Buisman: “Mensen kunnen hun woning zelf indelen. Aan welke kant willen we de keuken en de living? Hoeveel slaapkamers willen we op eerste verdieping? Hoe delen we de tweede verdieping in? Naast de unieke locatie en woonvorm blijkt deze vrijheid een schot in de roos.”

Er zijn nog enkele woningen vrij. Er is echter nóg een reden waarom geïnteresseerden wordt aangeraden zich snel aan te melden: de kans op een tweede platform. “Maar dat kunnen we pas serieus overwegen als er voldoende animo is,” Jan Buisman. De eerste aankondiging hiervan zal verschijnen in de nieuwsbrief van Zeeburgerbaai. Meer informatie over dit project, aanmelden voor de nieuwsbrief en inschrijven als geïnteresseerde: www.zeeburgerbaai.nl.

Artikel in De Brug Artikel in De Brug