Projectnieuws

23 mei

Geslaagde start verkoop

Afgelopen zaterdag, 20 mei, is de verkoop van het project Zeeburgerbaai in Amsterdam van start gegaan. We hebben veel enthousiaste geïnteresseerden op de bouwlocatie kunnen verwelkomen en hebben de verkoopstukken mogen overhandigen. Mocht je aanwezig zijn geweest, bedankt voor je komst!

Verkoopstukken

Mocht je niet aanwezig zijn geweest dan kun je op de website alsnog alle verkoopstukken inzien en downloaden. Inschrijven kan tot maandag 29 mei 09.00 uur.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan digitaal in!
Om voor één van de woningen in aanmerking te komen, kun je via de projectwebsite het digitale inschrijfformulier invullen en achterlaten in je digitale account. Wij verzoeken je het digitale inschrijfformulier uiterlijk voor 29 mei 2017 om 09.00 uur te ondertekenen, anders word je automatisch genoteerd als reserve kandidaat.

Hoe kan ik mij inschrijven voor een woning?
Stap 1: Meld je aan via deze link: www.zeeburgerbaai.nl/inschrijven. Als je je al hebt aangemeld kun je inloggen met de bij jou bekende gegevens en ga verder bij stap 3.

Stap 2: Als je je voor het eerst aanmeld op de website krijg je een verificatie-mail. Klik op de link in deze mail om je account te activeren.

Stap 3: Je bent nu ingelogd binnen je 'Zeeburgerbaai account'. Klik op digitaal inschrijfformulier.

Stap 4: Vul alle gegevens in en onderteken het inschrijfformulier digitaal om de inschrijving te voltooien.

Let op! Pas na ondertekening wordt jouw inschrijving meegenomen in de toewijzing.

Het kan zijn dat er meer belangstelling is dan bouwnummers. Mocht je geen woning toegewezen krijgen, dan behoor je tot de reserve kandidaten. Hierbij willen wij ook aangeven dat wij je niet kunnen informeren op welke plaats je op de reservelijst staat of wat je kansen zijn om alsnog in aanmerking te komen voor een woning, dit is namelijk van meerdere factoren afhankelijk. Indien er een woning van jouw keuze voor je vrijkomt, krijg je uiteraard gelijk bericht van ons.

Toewijzing woningen
De toewijzing van de woningen zal in de week van maandag 29 mei a.s. worden gedaan. Waar mogelijk wordt maximaal rekening gehouden met je eerste keuze en geboden bedrag, bij meerdere geïnteresseerden zal een interne digitale toewijzing plaatsvinden. Ook zal er rekening gehouden worden met aantoonbare financiële haalbaarheid.

Alle geïnteresseerden krijgen uiterlijk vrijdag 2 juni 2017 voor 17.30 uur bericht per e-mail over de uitslag van de toewijzing. De kandidaat kopers die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, worden door dé Woonexpert bericht. Gelijktijdig wordt een afspraak gemaakt voor het verkoopgesprek. Deze kandidaat kopers ontvangen een bevestiging van de afspraak, waarbij tevens de reservering op het toegewezen bouwnummer wordt bevestigd en ontvangen tijdens het verkoopgesprek de uitgebreide contractstukken. Een reservering wordt omgezet in een optie indien er duidelijkheid is ontstaan over de financiële haalbaarheid van de aankoop van jouw woning. Aan een reservering zijn derhalve geen rechten te ontlenen.

Wij hopen je met deze brief voldoende duidelijkheid te hebben gegeven over de verschillende procedures.

Nadere informatie
Voor eventuele vragen en/of aanvullende informatie kan je contact op kunnen nemen met dé Woonexpert (020 225 0010)

Geslaagde start verkoop Geslaagde start verkoop