Project

Hoogwaardige architectuur

Een transparant karakter en stijlvolle materialen kenmerken de architectuur van de woningen op Zeeburgerbaai. Passend bij IJburg en tóch zeer onderscheidend.

Een uniek project op een unieke locatie. Daarbij past alleen een unieke bouwstijl. Architectenbureau Attika heeft de woningen en de platforms ontworpen. Volume wordt gekoppeld aan elegantie, met materialen die passen bij het water. Metaal, glas en composiet panelen zijn duurzaam én onderhoudsarm.

20170418-zbaai-02-cam005


Dubbele geveldimensie

De gevels drukken twee dingen uit. De duurzame metalen beplating met zinken afwerking staat voor de extra jas ter bescherming tegen de elementen. In de gevelopeningen bevinden zich, met een diepe verspringing naar binnen, lichtere gevelpanelen in diverse metallic tinten. Deze vormen het overhemd onder het jasje, en voorzien het totaalbeeld van nuance en diepte.


Altijd mooie kleuren

De toegepaste materialen weerkaatsen het zonlicht en water. Op elke gevel in Zeeburgerbaai speelt zich een doorlopend spel af van licht en kleur. Zo ontstaat er elk jaargetijde, elke dag en elk uur een ander aantrekkelijk, luxe beeld.


Robuust en elegant van buiten, heerlijk licht van binnen


Grote ramen

De gevels hebben grote openingen. Ramen lopen tot aan de vloer en in sommige hoeken kan het glas worden doorgezet. Dit maakt de woningen van binnen licht en biedt prachtige zichtlijnen op de locatie. Bovendien spiegelt het licht dat op het water valt op de plafonds. U voelt voortdurend de verbinding met het water.


Eén geheel

Met name de metalen geveldelen creëren horizontale en verticale lijnen die de woningen met elkaar verbindt. Samen vormen de woningen een ritmisch geheel. Een open geheel ook, dankzij de ruimte rondom alle woningen en de keuze om de kop van het platform vrij te houden. Elke kavel wordt gemarkeerd door architectonisch vormgegeven plantenbakken op de hoeken.


Persoonlijke invulling

Zeeburgerbaai is een markant project met een geheel eigen karakter. Natuurlijk heeft u óók mogelijkheden om uw huis een persoonlijke touch te geven. Klik hier voor de opties.