Project

Ideale locatie

Zeeburgerbaai verrijst aan de zonnige zuidwestzijde van Steigereiland. Platform I ligt in het verlengde van de William Barlowlaan, platform II in het verlengde van de Edmond Halleylaan.

locatie heeft ideale eigenschappen: enerzijds afgezonderd van alle drukte, anderzijds met de stad om de hoek. Zo bent u met de auto in vijf minuten op de Ring A10 en rijdt u ’s morgens voor de file uit.

20170420-zbaai-02-vogelvlucht

Snel in de stad

Ook met de tram bent u snel in hartje Amsterdam; de halte staat op loopafstand van uw voordeur. En heeft u zomers zin in een alternatieve route? Met uw eigen boot vaart u vanuit huis rechtstreeks de grachtengordel in!


Ruimte, rust, vrijheid. En tóch dicht bij de stad


Compleet aanbod voorzieningen

Op IJburg vindt u alles wat u in het dagelijks leven nodig hebt. Scholen, kinderopvang, sportclubs, winkels, een bibliotheek, cafés en restaurants. En veel recreatief gebied, zoals parkjes, aanlegplaatsen en zelfs een eigen strand.


Direct genieten

Kortom, Zeeburgerbaai biedt onder bijzondere architectuur moderne woningen in een buurt die al helemaal af is. Geen andere bouwactiviteiten en hinder, maar direct genieten. Net als al die andere bewoners van IJburg die kozen voor water en lucht, vrijheid en ruimte.