Project

Veelzijdige woningen

Een flinke vloerafmeting, imposante inhoud door rechte gevels, adembenemende uitzichten én volop indelingsvrijheid. Alle woningen zijn net zo compleet en veelzijdig als de locatie!

Opvallend zijn de grote ramen. Zelfs sommige hoeken zijn in glas uitvoerbaar. Hierdoor voelt u overal in huis de relatie met het water. Ook de erker draagt hieraan bij. U geniet van een lichte woning, weids uitzicht in alle richtingen, prachtige wolkenluchten en waterreflecties op het plafond.


Klein verschil I en II

Bij de woningen op fase II is de erker iets anders geplaatst dan op fase I. Hierdoor is de keuken/eetkamer beter in te delen. Ook kan er nu een deur worden geplaatst tussen de keuken en de buitenruimte op het platform. Verder zijn de woningen van fase I en II volledig identiek.


Interieur: vrij in te delen

Met 155 m2 GBO en standaard vier slaapkamers zijn de woningen riant. U kunt er bovendien alle kanten mee op. Aan welke zijde komen de keuken en de living? Hoeveel slaapkamers telt de eerste verdieping? Hoe wordt de tweede verdieping ingedeeld: als B&B studio, slaapkamer met hotelindeling, studiezolder of als bedrijf aan huis? U bepaalt. Zelfs casco oplevering behoort tot de mogelijkheden.


Vele opties voor persoonlijke invullingPlattegrond tweekapper fase 1

De plattegronden van fase 2 zijn beschikbaar na de verkoopbijeenkomst van 20 mei. 

Plattegrond vrijstaande fase 1

De plattegronden van fase 2 zijn beschikbaar na de verkoopbijeenkomst van 20 mei.

Exterieur: keuze in kleur en invulling

Ook het exterieur van de woning kunt u een persoonlijke tint geven. In de gevelopeningen zijn ramen en/of panelen te plaatsen zoals u wilt. De gevelpanelen zijn bovendien beschikbaar in diverse kleurenpaletten.


Zonnige terrassen en zonnepanelen

In plaats van een tuin hebben deze woningen twee terrassen van onderhoudsarme vlonders. Eén terras voor de woonkamer en één op de verdieping. Beiden aan een andere kant van de woning, zodat u altijd kunt genieten van de zon. Over zon gesproken: de woningen zijn standaard voorzien van zonnepanelen. Het aantal is ook nog uit te breiden.


Auto en boot naast de deur

Alle woningen hebben een berging op de begane grond. Nabij de woning ligt een eigen parkeerplaats; bij de vrijstaande woningen zelfs twee. En bij elke woning mag naast het terras een sloep worden aangelegd. U vaart zo de binnenstad in.


Onderhoudsarm

Dankzij het gebruik van duurzame materialen (zie Architectuur) zijn de woningen zeer onderhoudsarm. De bouw op palen brengt geen extra onderhoud met zich mee. De civieltechnische constructie voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als de fundering van elke ander woning.